– Ти си мръсна свиня! – отекна гласът ú

...
  – Ти си мръсна свиня! – отекна гласът ú
Коментари Харесай

Когато жената се прибере по-рано вкъщи

 

– Ти си мръсна свиня! – отекна гласът ú из цялата къща. – Така ли се отплащаш на майката на децата си? Махай се! Искам бракоразвод!

Съпругът се намеси:

– Почакай! Ще ти кажа какво се случи!

– Не знаех какво мога да чакам от теб. Но и наказаните на гибел имат право на последни думи, тъй че те чувам. Изповядай се.

– Прибирах се към у дома след работа, когато видях на пътя окаяно момиче, съжалих го и стопирах. Още в колата забелязах, че тя е доста нежна, неприятно облечена и мръсна. Каза, че от 3 дни не е яла нищо.

Стана ми съзнателно, прибрах я у дома и ú дадох вчерашната ни вечеря, тъй като ти сподели, че искаш да отслабнеш и не яде. Тя нетърпеливо се нахвърли върху храната и омете всичко за 2 минути. Попитах я дали желае да се измие. Докато беше под душа, с смут погледнах облеклата ú: износени, мръсни…

Затова ú дадох дънките, които ти не носиш отдавна, защото не ти стават. Също по този начин открих блузата, която ти подарих за рождения ден, само че ти в никакъв случай не постави, смятайки, че имам неприятен усет. Освен това взех решение да ú дам якето, харизано ти от сестра ми, което ти по този начин и не пожела да облечеш.

И тъй като обувките ú към този момент не бяха в естетика с дънките, ú предложих тези обувки, които ти купих от един безценен бутик, които не обу, тъй като били същите като на секретарката ви. Тя беше толкоз признателна. Тогава я изпратих до вратата, а тя със сълзи на очите ме попита:

– Може би у Вас има и друго, което жена ви не употребява?

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР